Monday, February 12, 2007

Idag har det vært en utrolig deilig dag!
Etter vår lille trenings/foto samling i snøen igår, var jeg klar for å ta tak i et par ting idag.
Å, denne sangen er så fin! Grace Kelly!
Trente først på stimulus kontroll på sitt ned og sitt opp inne, fikk til baklengs slalom den ene veien og noen utrolig bra utg stillinger. Så tok jeg de med ned på lekeplassen og fikk de fram der også. Først var han bare opptatt av å smake på snøe. Vet ikke hvorfor, men han minner meg om en liten sjimpanse:)
Trente litt innkalling også, kasta ball og ropte når han fant den. Bare så jeg er sikker på at jeg får han inn da også :) Oj, dette ble mange smilefjes! Men alt gikk så bra idag. På vei hjem gikk han løs fri ved foten hele turen(eller vedsidenav meg er vel heller riktig. Får da være måte på kriterier) Så var det trening.
Jeg skal trene man ons fre, for hver gang jeg gjør det får jeg et tag. 7 tag er et nytt klesplagg. All annen fysisk aktivitet tjener også et tag. Mye lettere å se sånn på det enn jeg burde...
Dro ut i snøen og var på tur med A, jeg ble brutalt velta ned i snøen og nemo tråkka på ansiktet mitt! Han blir bare villere og villere for hver dag. Idag var han supertagga!
Ovnen min lager rare lyder, internett funker ikke og jeg har mista fjernkontrollen til dvd spilleren. Takk for bærbare dvd spillere iberegna biler. funker som bare det på fanget i sofaen!

1 comment:

Kari Anne said...

Du er så fliiiiiiiiink!!!!


Husk at til våren avtalte alle fra fjorårets trenerkurs å møtes halvveis en dag og trene sammen...

Da gleder jeg meg til å se baklengs slalåm!!! :-)