Thursday, May 17, 2007

Nemo er verdens snilleste hund


Og det går heldigvis fremover med treningen også.
nå har jeg byttet for til Ollivers høyaktivitetsfòr, som vistnok skal være mye fett i så han kanskje legger på seg.
I tillegg har jeg kjøpt frosne pølser med vom og hundemat, for det skulle visst også hjelpe for å få litt fett på kroppen.
Jeg vet ikke om det er det som har gjort det, eller om det er den kjemiske kastreringa som har begynt å virke, men har spiser nesten av meg fingrene når vi trener, sluker i seg maten han får i skål og prøver å stjele mat(!)
Syns det var veldug bra illustrert igår når Elin sa: " Han beit meg i fingeren når jeg belønnte han, så bra !"
Vi var nede på biejordene igår og trente på at han skulle løpe mellom oss, og det gikk faktisk kjempebra. Det var en gang helt i begynnelsen han løp feil vei og ut i grøfta. Jeg trodde han var uinteressert, så jeg gikk og hentet langline og halsbånd, men det viste seg han bare skulle på do. Bank i bordet gikk det kjempebra etter det. Vi trente også litt apport etter det, Elin gav apporten til han og så kom han i utg stilling.
Det jeg må jobbe med videre er innganger både med og uten apport, når han kommer på litt for kang avstand hopper han opp på meg før han kommer i utg stilling, med apporten i munnen...
Så idag har jeg trent på å komme inn på venstre side uansett hvordan jeg står. I begynnelsen prøvde han å komme inn på høyre, for det har vi trent en del på(bakpartskontroll på høyre side til freestyle) Etter et par forsøk fikk vi flyt på det, og jeg kunne legge på apporten.
Nå fikk jeg sjansen til å legge av meg den lille bevegelsen jeg bruker når han kommer inn med apporten. Sto heeelt stille, og han kom veldig fint inn.
Testet også å la han stå et stykke fra meg, la apporten foran han og så kom han inn med den.
Vi har også trent hold fast på Aasne sin sko, pinner( de er vanskelige å ikke tygge på!) og jeg har fryktelig lyst å teste på kaldt vilt...

Ellers fikk vi en bytur med miljøtrening sammen med Elin og Comma igår, vi møtte Christine og spiste is ved pollen. Begge hundene roet seg ganske bra etter hvert, og vi kunne belønne med frolic helt til det var tomt. Jeg belønnet med det hele turen ned mot byen også, og selv om jeg måtte stoppe et par ganger fordi han ikke ville ta godbiten vil jeg si det var en bra bytur, vi trenger å trene på sånne ting!
Vi trenger også å få laget noen t skjorter med trykk på, så vi kan reklamere litt, så igår var vi innom guttene på dyrebutikken på Myrene og snakket litt. Det er alltid så koselig å komme dit, de har en fin butikk og super service, og så blir man på så godt humør etter man har vært der. Har stor tro på at det blir ferdige t skjorter snart.
Til Karianne: forandring fryder :)
Posted by Picasa

4 comments:

Elin said...

Så utrolig herlig bilde!:o)
Vi er flinke, ikke sant!?!
Håper dere har hatt en strålende dag, og gleder meg masse til denlaaaaaaaange kjøreturen i morra. Masse gammel, kul musikk, sjokolade, brus og ikke minst deg og meg så kommer turen til å bli konge;o)
See you tomorrow, snuppa!
PS! Du ruler med treninga av Nemo!;o)

Kari Anne said...

God tur oppover, og lykke til på brukshelg!


(det var denne helga, ikke sant?)

Hilde Og Odin said...

Vel Overstått 17 mai. Artig å lese om dere. Odin og spesielt Oscar la ikke på seg av Olivers for etter at det bl eoptimert for halvannet år siden. Vi gikk over til V&H, og det funker kjempebra. Oscar som aldri har likt mat noe særlig kan si lange setninger og i dag hoppet over halve stuegulvet flere ganger bakover for å få Torstein til å finne mat. I en alder av 4,5 år begynner han også å bli gira på godbiter så det er alltid håp.

Hilde og Odin said...

Ble så ivrig på foret i går at jeg glemte jo å takke deg også for kjempebra kurs nå i vår. Det har vært kjempeartig og denne gangen skal jeg ikke gi opp klikkeren.
Sees mandag.