Thursday, July 19, 2007

Dyrepark tur og leking med bilderDro ikke fra dyreparken før sju(!) og da var jeg rimelig klar for ørepropper og en kald dusj.
Makan til kvasismåbarnsforeldre uten antenner for sosial intelligens, almenne normer og regler og hensyn for andre! Dette var akkurat samme opplevelsen som å stå helt foran på en konsert og kjempe om å beholde plassen, bortsett fra at i dyreparken bruker man barna som støtfanger og skyver de foran seg for å komme først frem. For ikke å snakke om personer med barnevogn. Gå ut av veien om du skal stoppe!
Dette minner meg mistrøstelig om da vi havnet på ridekurs med noen mindre erfarne ryttere som stoppet midt i sporet( man følger et spør langs veggen når man rir og når man stopper så går man selvsagt inn på midten! Ikke stopper midt i veibanen!)
Så GÅ ut av sporet med barnevognen!
Sparket litt ekstra fra og freste forbi mens jeg sendte noen uhyggelige tanker til vedkommende. Vel vitende om at det ikke hjalp det spor siden ikke personen kan lese mine tanker og jeg har LOVT meg selv å bare irritere meg over ting jeg prøver å gjøre noe med.
Å tenke er ikke å prøve å gjøre noe med saken!
Kanskje jeg høyt og tydelig skal proklamere min takknemlighet ovenfor de som tar et steg til siden og lar andre passere når de selv må gi etter for melkesyra.
Kanskje jeg må ta med meg en tagger neste gang og et lass med sjokolade. Så får jeg proppe i meg de istede hver gang jeg kjenner topplokket begynner å koke...
Jeg har forresten kommet inn på vernepleien!!!
OG jeg er så glad! Endelig skal jeg begynne på noe jeg virkelig har lyst til, jeg skal bli en A student og en stjerne. Lærernes drøm!
HURRA HURRA HURRA!
Posted by Picasa

5 comments:

villepinner said...

Takk for en super dag i dyreparken, og sørry det med vogna!!! ;)

Villepinner said...

her er jeg igjenn med riktig blogg....:) teite me..

Villepinner said...

kjære siv piv:
du skriver om vogner som stopper og det er jo akkuratt som jeg gjorde! :
Natt i natt!

villepinner said...

bare me igjen du... nå kan du ønske deg noe på bloggen min!

Kristin said...

Grattis Siv!!!
Og veldig fine bilder, særlig det av hyenene!