Monday, December 3, 2007

Back in black

 


I helgen var vi hos Thomas og Fanny som inviterte til trenigssamling fordi de skal starte eget. Jeg bodde sammen med Tina og en jaktlabbe, og jeg må si jeg ble positivt overrasket! Jeg hadde sett for meg at spesielt hannhundene var skikkelig hormonelle og jobbige, men denne var bare så søt! Den elsket sin ball, sin mat og hadde en utrolig fint gemytt. Hvis ikke det var fordi jeg ville ha en smidigere hund kan det hende dette hadde blitt en aktuell kandidat på valpelisten..
På Lørdag regnet og regnet og regnet det, Nemo oppførte seg som en bortskjemt sofahund (vi pleier å gå ut i regn også!!!)og hadde det fææælt. Han lekte når jeg tok frem leken, og spiste når han fikk det servert, men jobbe...åå, vanskelig og fælt og....Så da fikk Nemo sitte i bur og se på mens jeg trente Missy. Snakk om forsterkende for føreren, jeg hadde bare lyst å kaste ball og leke drakamp hele tiden (kanskje jeg også må på avvenning) men vi fikk trent mellom belønninge også, og jeg fikk bare enda mer lyst på en border collie...ååå

På søndag var Nemo klar igjen, men istedefor å bruke verdifull tid på konkurransetrening måtte jeg reparere fri ved fot posisjonen og jobbe for å gå rolig fot mens de andre trente agility. For høy for lav, men mye heller for høy.
Uheldigvis måtte jeg dra tidlig, så jeg rakk ikke bli med å trene agility, men jeg fikk hvertfal med meg noe mer å jobbe på hjemme.

så idag har vi trent på nose touch men han står i stol, komme tilbake med leke, og begynne å leke mens jeg er passiv. Etterpå skal vi bort på skolen til Elin og Sigrid og trene enda flere vanskelige ting man kan gjøre med en leke om man heter Nemo og er litt bortskjemt.

Er det forresten noen som vil bli med meg på trenerutdanning del 2 hos Thomas og Fanny? Jeg har allerede meldt meg på, men det hadde vært kjempekult om det kom noen flere som jeg også kjenner.
Ps. I tillegg skal det være kurs med Susan Garret til våren, noen som vil være med på det?
Posted by Picasa

5 comments:

Team Bonzo said...

Gjett om eg har lyst på Susan Garett kurs. Hadde vore kult å møtes der.
Bodil

Therese said...

Åh, trenerutdanning hos Fanny og Thomas, instruktørutdanning hos Canis, Susan Garrett, Laura Derret, lappen og bil. Ønskelisten er lang, men hvor skal jeg få pengene fra? Så utrolig mye spennende som skal skje til neste år! Store prioriteringsproblemer her akkurat nå ;-) Et eller annet sted treffes vi nok uansett :-)

Elin said...

Du vet at jeg så utrolig gjerne skulle vært med deg! Men jeg satser på å bli med på Susan Garret kurs!

ToneC said...

Hihi.. Som Therese sier; Laura-kurs, kurs i hoppteknikk, Susan-kurs, instruktørutdannelse, lappen og skolebøker er det jeg føler at jeg trenger til neste år (jeg vet kanskje hva som er viktigst da..), så må prioritere her og. Men håper på Susan-kurset, hvertfall..

Ann-Kristina said...

Hej Siv
1000 tak gratulationen til vores nye 2-bente flokmedlem!! Weto har ikke väret helt tilfreds med den manglende tid til träning, så han var overvild da han idag fik lov til at lege med kongen ude på hundeklubben!!
Kram Ann-Kristina & Weto