Wednesday, April 23, 2008

Apporteringsfilm!

Akkurat nå har jeg så mange lovord å si om den lille mynden min at dette kommer til å bli en skikkelig ekkel blogg, en skryteblogg :D
Det går så utrolig bra for tiden, masse trening og masse fremgang!
Jeg har jo som sagt begynt å leke meg litt med å begynne med baklengskjeding tidlig, både for at Kry skal kunne utføre mange atferder etter hverandre og for at hun tidlig skal få inn konseptet. Nå har vi kjedet ferdig nesten hele apporten og her er resultatet :D Jeg kommer nok til å ta den fra hverandre etter hvert og finpusse på de enkelte delene, men du verden så forsterkende det er å være hunde eier når det går så bra. Vil bare legge til at i starten av videoen er det bare ti minutt til kurskvelden starter, elevene har begynt å ta ut hundene og det kjører svære trailere inne på plassen. No problemo sier Kry, dette går srålende!
Vi holder også på å leke oss litt med innkalling med stå, skal legge ut video av det også en dag når vi har fått kjedet det ordentlig. Resten av uken skal jeg fokusere på å få flyt på noen av gf som bakover dekk og utg stilling, selv om jeg har kommando på dem nå kan de alltids bli bedre, jeg skal også jobbe mye mer med fellesdekk(som vi har vært flinke å trene på hvr dag nå!) og tannvisning som vi trente for første gang idag på lenge og som gikk strålende :)
Vi har såvidt begynt å trene på ruta og neseprøven, men jeg er fortsatt litt usikker på hvilken metode jeg skal bruke, om noen har tips blir jeg kjempeglad!
Metallen jobber vi videre med for å få enda høyere verdi på. Kyllinghalsmetallapport med andre ord :D

skal få tatt litt bilder og lagt ut også, må bare få kamera hjem fra husoppdrag først..Idag stod Atle på verandaen og så elg rett uti hagen, snakk om å bo rett ut i villmarken, kanskje Kry blir jakthund også etter hvert :D

Nemo er virkelig i slaget han også, nå har vi trent så lenge på øvelsene i klasse en at vi begynner å få flyt på dem også ha ha. Det lengste jeg har kjørt er tre øvelser før belønning uten at han har mistet gnisten, og DET er bra til å være han. vi kjemper videre og forhåpentligvis får vi startet før sommeren, jeg vil jeg vil få det til!

5 comments:

Simen said...

Så flinke, sååå flinke!

HÅKON GROVEN said...

Oj! Dere har jo kommet langt!

Ja til flere filmer av Kry!! :D

Nina said...

Vad duktiga ni är! Hon har verkligen attityd :D

Anonymous said...

Dette var direkte vakkert å se på :-)

ToneC said...

Wow! Skjønner hva du mener med at hun er så utrolig forsterkende å trene med! Og morro at fiskehunden er blitt flinkere også!