Wednesday, June 18, 2008

Etter et par dager som har fortsatt som i forrige innlegg er jeg målløs. All treningen vår har faktisk hatt noe for seg. Nå kommer hun bort til meg på kveldene, krabber opp i fanget og vil ha kos og hun fortsetter å sove i stua om kveldene. Riktignok ikke uten at jeg følger med på henne...om natten får hun sove i bur etter jeg tok henne på fersken oppå kjøkkenbordet mens jeg luftet nemo!
Både mandag og tirsdag var jeg oppe hos Elin og gikk spor. Jeg kan virkelig minimalt om spor, men elin har vært snill og tålmodig og hjulpet meg masse og Kry har virkelig et naturtalent for dette. Hun har gått 6 spor til sammen i sitt liv og for hvert spor går hun mer nøyaktig og mer målrettet for hver gang. Vi gikk i en hei litt forbi hvor Elin bor hvor det var litt gammel skog og en del lyng, noe som liksom skulle være litt vanskelig for Kry, men den gang ei. Eneste problemet er at jeg ikke eier noe begrep for hvor langt 500 m eller 150 m er, så etter hvert spor er jeg og Elin enige om at jeg kunne lagt det mye lengre...
På slutten av dagen igår la jeg et blodspor for Elin og Comma, og den hunden vet hva hun driver på med! Når Elin ikke visste hvor sporet gikk heller måtte hun bare følge Comma, og hun fulgte hele sporet til punkt og prikke. Til høsten har jeg lyst å prøve å få Kry godkjent som ettersøkshund, jeg må bare lære meg litt mer først.2 comments:

Anonymous said...

Hejsa
Jeg holder jo öje med jer med jävne mellemrum, men tror at det er länge siden jeg har fået skrevet. Skönt at lille Kry sov igennem ;-) Hun er en kär lille en!!
Vil önske dig en rigtig god midsommer, vi tager til Sälen en uge for at träne Rapport, det bliver så dejligt.
Knus fra Weto & Ann-Kristina

aussieabc said...

Det var litt av et sporterreng! Et tips angående lengde på sporet: tell dine egne skritt :) To Lone-skritt er ca en meter. Kanskje en og en halv Siv-skritt er en meter? Inbiller meg du har litt lengre bein enn meg ;)