Tuesday, July 22, 2008

Jeg aner ikke hvorfor den hvite kanten kom med på bildene, men jeg skylder på Lise som har tatt alle bildene. Det er alltid bedre å skylde på andre.
Etter en deilig uke i Oslo med bare hundetrening og ingen forpliktelser andet jeg med et brak idet jeg kom hjem til listemaling, pussing, bæring og flytting. Jeg kan ikke få sagt hvor deilig det skal være når vi endelig kan flytte inn! Nå føler jeg at jeg lever litt sånn halveis mellom alt mulig. Jeg kan ikke flytte helt fra leiligheten enda, for det er ingen rom som er så ferdige at vi kan begynne å sette inn ting, vi kan ikke bo i den mikroskopiske leligheten til Atle i lengre perioder for da kommer jeg til å myrde noen, jeg begynner å bli rimelig klar for å flytte fra min leilighet ettersom jeg allerede har pakket ned en hel del, revet av gammel tapet og begynt å planlegge nedvasken. Det hadde også vært veldig beleilig om alt annet i livet mitt kunne bli satt litt på vent til vi ble ferdige med huset, foreksempel skolestart, vakter og sosialt liv.
Hva er vel bedre da enn å dra ut på trening på Hove med de andre? Kry fikk kjøre korte effektive økter når vi kom ut(noe lærte jeg da i Oslo) belønnet med vom og hundemat og de nye uberkule lekene(som kommer på bilde sammen med referat fra Justine kurset senere) Det kjentes veldig bra ut og jeg shapet frem en bedre posisjon på fri ved foten- når hun blir veldig ivrig kommer hun litt for langt frem, så jeg har eksperimentert litt med å bare fortsette å gå og belønne når hun finner tilbake til riktig posisjon. Vom og hundemat får virkelig frem djevelen i henne, og det var ikke min fortjeneste at jeg dro hjem med alle ti fingre i behold. Men det gjorde jeg da altså. Jeg har også begynt å eksperimentere litt på innkalling med stå etter tips fra Nina, men før jeg har sett noen resultater skriver jeg ikke mer om dette enda.
Nemo fikk trene masse starter på fri ved foten, det første steget vi går detter nemlig hodet ned før det kommer opp igjen på andre steget. Etter 200 g fersk hundemat så det bedre ut og jeg avsluttet med en fellesdekk hvor jeg belønnet hver gang han hadde fokus frem istedefor at han bare lå i ro. Jeg elsker den hunden :)

 

 

 
Posted by Picasa

4 comments:

Simen said...

Jess oppdatering. Gleder meg til å høre om kurset. Bruker du vom og hundemat kun til belønning eller også som vanlig mat?

Lise said...

He he, godt å skylde på andre når noe går litt galt ja ;-)

Simen said...

Ta litt bilder av huset, da, jeg vil se! :)

Kari Anne said...

Gleder meg som en unge til å komme ned og trene litt sammen igjen!!
Eneste aberet er at jeg går her og tror jeg er såååå flink og kommet sååå langt, helt til jeg kommer ned dit og ser hvor flink lille Kry er, til tross for alderen... Da er liksom ikke snart 3 år gamle Ayla SÅ imponerende lenger ;-)
Neida, tuller bare.. Jeg sammenligner oss bare med oss selv, jeg, så blir jeg så fornøyd, atte :-D

Det blir kjempegøy! :-)

Forresten helt enig med Simen, kan godt få se bilder av huset snart!