Wednesday, May 23, 2007

nok en bra dag med trening

jeg sier det bare igjen, det fryder meg at han er blitt så glad i mat.
ikke nok med det, idag kunne han leke løs med hunden til ståle uten å prøve seg en eneste gang!
det er så deilig at han kan løpe sammen med andre tisper og bare leke.
For to uker siden var det eneste han tenkte på hvordan han skulle få hoppe på og i hvilken ende.
Jeg har også trent med han mens Luka løp rundt, utg stilling på kommando, hopp gjennom armer og baklengs slalom. I tillegg fikk jeg til flere bra innkallinger mens han løp sammen med Luka.
Før det trente jeg fri ved fot med avstandsbelønning, han får en jækla bra attityd når jeg trener med det. Tydelig at kvaliteten blir mye bedre når det ligger noe han får løpe bort til!
Jeg kunne også strekke det ganske langt før han fikk løpe bort.
I tiillegg trente jeg sitt og dekk på kommado og så sitt i tillegg til at jeg kunne gå ifra uten kommando eller hjelp( har brukt et håndtegn nårjeg skal trene innkallinger.
Idag har han altså vært så bra! På sånne dager kommer deg skikkelig tydelig frem om jeg gjør noen feil i treninga, når han er så gira på meg stiller det store krav til at jeg setter lave nok kriterier og passer på ¨å trene fornuftig.
Gevinsten er at når man trener fornuftig kommer resultatene med en gang :)
Nå ser jeg skikkelig lyst på at vi skal klare å stille klasse 1 iløpet av sommeren!
18 juni tror jeg passer finfint som en treningsdag. Andre som leser dette er selvfølgelig også velkomne til å bli med å trene, kanskje vi kunne kjørt litt konklurransetrening også?

1 comment:

kari anne said...

Ikke 18. juni, for det er en mandag, og da er jeg på jobb igjen. :-)

Lørdag 16.juni er det jeg foreslår. Skulle vi kontaktet de andre fra trenerkurset i fjor, og de som går kurset i år kan også være med... Jo flere, jo bedre, syns jeg :-)