Monday, August 13, 2007

Så, hva har skjedd?

Jeg er så dritt lei av å ikke komme noen vei med hundetreningen, idag skulle vi foreksempel trene slalom med to porter. Har kjøpt en ny skinn fille som leke, selvfølgelig kom det et skudd mens vi trente og Nemo falt helt ut. Dumme dumme hund, selv om jeg fikk han til å leke etterpå var det ikke med samme entusiasme som tidligere og jeg gav meg ganske fort. Jeg hater sånne økter.
Etterpå dro vi til hundeklubben for fellestrening, noe som også gikk rett i dass, som forventet. Vi har ikke vært der i hele sommer, så jeg hadde ikke de store forhåpningene. HAn fikk være med meg ute hele tiden og vi trente litt kontakt før jeg dro igjen. Men det var på langt nær så bra at det ble godkjent. Det positive var at han kom på innkalling hver gang mens han løp med hunden til Line, så hverdagslydigheten sitter. Men det er jo bestandig mye lettere å fokusere på det som gikk galt.
Nå har jeg imidlertidig tenkte å ta meg selv i nakken om det skal bli noe valp her, resultater!
Jeg har meldt meg på appelmerkekurs på hundeklubben, noe som forhåpentligvis vil gi meg det sparke i ræva jeg trenger til å komme noen vei.
Snart er hindera ferdige også, jeg har montert dem ferdig, Atle skal skru hull og male ( ikke si til han at han skal male, han vet det ikke selv enda :)

1 comment:

kari anne said...

Ja, tantebarna er skjønne, og det ble tomt og stille nå etter at de reiste.

Og ja, Ayla har blitt flink, faktisk. Men hun er i begynnelsen av løpetida nå, og har blitt helt ekstremt vokt..ete... av seg. Hun spretter opp og boffer og buster på Vetle som returnerer fra do, til og med! Det begynte etter at babyen kom i hus, og jeg håper det går over med løpetida..
Hun er flink til sånne ting som ikke gjelder lydighetsringen, for der er jeg superdårlig på å holde på kriterier og sånt. Det er så mye enklere å trene på det hun allerede kan litt av :-) Sånn som spor og båndtrening o.s.v.

Så synd at Nemo er skuddberørt.. Men du er så flink til alt du foretar deg, at du får til det du vil! Appellmerkekurs høres gøy ut! :-) Skal dere forresten på det seminaret i Oslo i september?