Thursday, September 13, 2007

oppdateringer

Nemo har gått med krage og bandasje nå i en uke pga en sår han har drevet å bitt opp på beinet, men nå håper jeg det begynner å vokse seg til igjen. Jeg har forresten bestilt time til kastrering også etter konsultasjon med dyrlegen. Som regel står det bar en ting i hodet på nemo og det kan være en utløsende årsak til flassingen og at han driver og biter opp sår. Stress, oh je. Eller kanskje det var klikkinga mi som gjorde hunden så stresset :)
Apropos det, så fikk jeg høre på kurset at hunden min ikke kunne noen ting. Og gjett hvem som klarte å utføre alle øvelsene perfekt rett etterpå. Fri ved foten, dekk fra holdt, innkalling fra sitt og stå under marsj. Det var så j...deilig følelse! Jeg vet jo at min metode funker, men det vAR UTROLIG DEILIG Å FÅ VIST DE ANDRE OGSÅ AT VI KAN DET! eneste å utsette på vår lille opptreden var at han tjuvstartet på sitt opp en en gang(lett å fikse) og kikket bort før jeg skulle komme inn. Men han reiste seg ikke selv om det gikk noen forbi, og det er jeg utrolig glad for :)
Nå må vi jobbe mere med å stå helt stille selv om jeg står stille vedsidenav eller bak han og strekke tiden enda mer på fri ved fot. Fellesdekken vil jeg ikke en gang snakke om. Jeg tror jeg har trent 2 ganger på den tilsammen kanskje....
Ellers er vi begynt å diskutere kjøkken og ovn og Atle har begynt å rydde litt på tomta. Og så skal jeg avgårde å se på en valp i oktober, men ingenting er sikkert enda :)

Ellers, meld dere på seminaret før 4 oktober, ellers må dere betale 425£ istadefor 375£

Forresten så lånte jeg hunden til evy idag ,en dalmatiner som er skikkelig gira på leke. Det er så ufattelig gøy med sånne hunder, og jeg fikk låne henne og trene litt. Hun tilbød seg tilogmed å gå tur med nemo mens jeg trente med hennes hund en annen gang, snakk om bra deal :)

3 comments:

ToneC said...

Så morsomt at du fikk til! Kastrering er jo likegreit da. Er ikke en hunderett å ha baller.. :p

Marianne said...

Hvilken rase er valpen du skal kikke på?

Siv said...

du, det var et bra ordtak Tone, det skal jeg huske på :)
Denne gangen blir det helt klart bc! Enn du da Marianne?