Wednesday, November 21, 2007

Bilen min er fin som den er

Etter jeg kjøpte den nye bilen min for over et år siden, vel godt over et år siden... har jeg motatt flere klager på hvordan den ser ut og hvordan jeg behandler den. Vel, en bil med en Nemo, en Aasne og en rotete Siv skal se sånn ut! Man må jo se at den blir brukt...
Jeg har likevel tatt til meg en del av kritikken og skiftet vinterdekk (helt selv!) sjekket olje og handlet spyleveske, etterfylt luft og VASKET BILEN UTENPÅ! Tilogmed en omgang med voks fikk den seg. så blir det kanskje lenge til neste gang den behøver en vask.
Ettersom jeg har vasket bort alle kjennetegn på utsiden at det er min bil ( merker etter små hender med solkrem og diverse) har jeg hatt store problemer med å kjenne igjen min egen bil når jeg kommer ut på store parkeringsplasser hvor jeg har forlatt den. Derfor kommer jeg ikke til å vaske den inni. Hele dashbordet foran er dekket av et tykt lag med støv og jeg tenkte jeg kanskje kunne skrive en liten huskelapp til meg selv så jeg kjenner den igjen. For hvis jeg gjør det, skriver HER! eller IKKE GLEM MEG! eller noe sånn, vil det jo være betydeligere raskere å finne frem til rett bil om man har dårlig tid. Jeg tenkte litt på det at det kanskje vil være vanskelig å holde det slik, siden støv ikke varer evig. Men hva om jeg sprayer på hårspray etter jeg har skrevet det! Da vil støvet forandre seg til en seig masse som definitivt ikke kommer til å virvle noen vei.
Jeg lurer på om jeg skal tenke litt mer over den saken. Og i mellomtiden vil jeg ikke høre et ord om at bilen min er skitten eller rotete inni, jeg har ihverfall ikke mus i bilen som visse andre :)

1 comment:

ToneC said...

Hihi.. Hva med et klistremerke på den eller noe? NKK's hund i bilen-merke feks? Eller lage noe selv? Så slipper du å spraye hårspray på støvet...