Tuesday, November 20, 2007

strekking (nei julie, ikke strikking)

Igår var vi endelig på hundeklubben og trente igjen, vi fikk trene inne i en ridehall, snakk om luxus! Egentlig var jeg ikke helt sikker på hvor bra det ville gå, det er en stund siden vi har trent sammen med så mange hunder, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle legge treningen. Jeg bestemte meg for å fortsette å belønne på alle mulige actionfylte måter, og det var en suksess! Jeg trente med han løs, strakk tiden ytterligere på fri ved foten og kjørte to og to øvelser sammen. Han hadde fokus på meg hele tiden og løp ikke bort til de andre en gang!
Det jeg imidlertidig må trene på er folk som skriker NEI!!! STÅ!!!! FY!!! for da gikk ørene bak med en gang. Pinglehund, får fortsette med mer lydtrening bare. Ellers er lekingen begynt å bli så bra at jeg ikke trenger å belønne med godbit hver gang. På slutten herjet vi med en ball i tau og et pipedyr, og han syns det var dødskult! 1-0 til meg :)

 

Jeg glemte som alltid å ta bilder mens vi trente, så det ble et bilde fra hjemturen istede. Buret er fullt av vann etter jeg glemte å ta ut vannskåla før jeg råkjørte, så Nemo fikk sitte foran.


Idag har vi vært nede på fotballbanen og strukket tiden på fri ved foten ytterligere, endelig! Vi trente også på å gå rett inn på plassen og begynne på øvelsene uten å belønne først, det gikk også veldig bra. Faktisk så bra at jeg trente klatre opp med bakbeina og stå to av to på mot en benk vi fant og bli stående mens jeg lokker.
Nå skal jeg skifte dekk på bilen før det blir frost igjen....kjeeedelig!
Posted by Picasa

2 comments:

Anonymous said...

Beklager, glemte meg helt. Ligger i koma, er dønn sliten. Skal prøve å skjerpe meg. Hva med freda????

julie said...

hahaha;) der tok du me på kånet ja;) hihihi;) skal forresten på spinne kurs til helgen!!!!! ;)