Sunday, November 4, 2007

TAGteach seminar på Dømmesmoen

Tagteach seminaret er over for denne gang, og for en fin helg det har vært!
Jeg og Elin dro tidlig tidlig avgårde fredag morgen for å hente Theresa i Sandefjord. Etter et par forsinkelser gikk det også fort(!) bortover veien, og vi brukte en halvtime mindre enn vi pleier (det var Elin som kjørte)
Det var skikkelig koselig å se henne igjen, og med en dame som er like glad i sjokolade som oss, ble det en særs koselig tur hjem igjen :)
Etter diverse ærend som henting av papirer, innkjøp av store mengder snacks og kaffe og testing av alt utstyr hentet jeg Tone, Therese og Karianne som skulle sove hos meg. Det ble en kjempekoselig fredags kveld, med lasagne, hvitløksbrød og koselige gjester (synd at man blir så fort trøtt, selv om jeg tror jeg feiget ut før de andre)

Lørdagen gikk kjempebra, et par av deltakeren var syke og kom ikke, men vi ble over 40 tilsammen, og for noen deltakere! De var kjempetrivelige, engasjerte og så flinke! Vi hadde folk fra to forskjellige skoler i Oslo, Morten og Cecilie hadde med seg en god del instruktører, det var to menn fra militæret, ridelærere, helsearbeidere og teaterfolk, så vi var en fin blanding av flere forskjellige yrkesgrupper. Lørdagskvelden var jeg helt ødelagt, men jeg klarte hvertfall sitte oppe til ti før jeg la meg, etter det husker jeg ikke noe og tror jeg gikk i koma.

Søndagen filmet vi Eva ute mens hun trente inn slalom med sin søte bc Tizzla, og jeg fikk skikkelig lyst å begynne å trene mer agility :) (note behind my ear: will do!) Ellers har Nemo båret preg av å sitte i bilen en del under seminaret, men han har vært veldig med når vi har vært ute, jeg begynner å skimte at vi ganske kommer oss et steg videre snart, hvordan jeg har tenkt å legge dette opp skal jeg skrive om i et annet blogginnlegg.
Da seminaret nærmet seg slutten sa Theresa til meg at hun egentlig ikke hadde lyst å dra, for hun trivdes så godt sammen med disse kursdeltakerne, og det var jeg igrunn helt enig i! Vi måtte likevel la dem få gå, og da alt var pakket og ferdig dro vi opp til Elin der mannen hennes, Kai, hadde laget en skikkelig god middag! Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si det var verdens beste elgsteik med tilbehør! MMM! Tusen takk for maten!
Siden Eva og Theresa skulle dra midt på natten, og siden vi er tagteach trenere to the bone, ble det medalje utdeling etter middagen og et obligatorisk samlet bilde.
Tusen takk for at du kom Theresa, tusen takk for at du hjalp til Eva og tusen tusen takk for at du er den du er Elin :)
Ikke minst tusen takk til alle som kom på seminaret og var med på å gjøre det så bra som det ble.
Det kan jo hende det blir flere seminar i Norge...1 comment:

Kerstin said...

Det ser ut som det har vært skikkelig vellykket helg Siv. Skulle så gjerne ha vært der. Håper det blir en ny mulighet en annen gang. Håper ellers alt er bra med deg. Gleder meg til å følge med treningen med Nemo.