Wednesday, November 7, 2007

tomt

Akkurat nå er alt litt på vent, det pleier alltid å bli sånn etter et kurs. Man stresser og ordner og har det kjempekult og etterpå blir det liksom litt tomt. Antiklimaks. Jeg er ferdig med en svær og uutholdelig lang modul på skolen, nå har vi bare en kort modul før jul. Er deilig å bare kunne konsentrere seg om skolen igjen, selv om jeg pusler med litt andre ideer på si, vi får se...
Nå er det mest trening av Nemo som gjelder, litt planlegging av ting til våren og diverse. Prøver å finne ut hva jeg egentlig vil, det er liksom så mye som surrer.
Idag var jeg nede og fant verdens kuleste lommebok på en second hand butikk, bare at det viste seg at det var et handlenett istede. En parodi på livet mitt akkurat nå.
Avogtil er det bare deilig å være litt melankolsk, tenke litt over ting og bare passe på meg selv. Kristin du må komme hjem :)

Sånne dager som det her er det viktig å bare ta seg selv i nakken og gjøre noe konstruktivt, hvis ikke blir en bare sittende. Ikke lei meg, ikke glad, bare tom.
Jeg tenkte jeg skulle grave meg ned i sofaen ikveld, lese en god bok med to hunder i sofaen. Vi måtte hente Luka idag, for Aasne ble så lei seg når hun ikke kunne være med oss hjem igår. Lovte å spør om hun kunne sove her idag, så imorra tidlig skal vi ut på lang tur i skogen KRYSS fingrene for at været holder seg. Vi drar uansett.

Så skal jeg lage en bursdagsgave og tenke videre på hva jeg skal sende ut til PIF gave og glede meg til jeg får pakke. Jeg elsker å få pakker! Når vi var små sendte bestemor alltid sjokolade når vi var syke, det spiller nesten ikke noen rolle hva jeg får en gang bare jeg kan pakke det opp. Den kuleste gaven jeg noengang har fått var en signert plakat av Johan Golden, eller en Kari traa lue med kinder egg i, eller solbrillene Bente fant i en brukt butikk i Australia.
Derfor lurer jeg på om julegavene i år skal være noe personlig og lite som ikke kan måles i penger. Det er merkelig, det er faktisk enklere å dra ut og kjøpe en dyr julegave og pakke inn enn å legge litt tanker bak det og plukke ut noe spesielt til alle, men mye gøyere å åpne de det ligger litt tanke bak.
Etter helgen lå det igjen en pakke på kjøkkenbordet fra Karianne til meg og Aasne. En hobbypakke med hjerter man kunne pynte og bruke som julepynt, det var så utrolig snilt gjort :) Aasne ble helt vill, så vi sloss nesten om hvem som skulle åpne. Jeg elsker pakker!

1 comment:

Miss Talseth said...

Haha, jeg kunne ikke sagt det bedre selv;) Surrer rundt i min egen verden for tida med hundre ting på gang, men vet ikke helt hvor jeg er på vei... Spennende, men også litt frustrerende! Kjenner godt den tomhetsfølelsen.. Men det viktigste er å bare fortsette, prøve å overse alle tankene, så en dag er plutselig alt logisk igjen- og du skjønner hvorfor du gjorde det du gjorde! (og at det ikke fantes noen snarvei;)