Wednesday, January 16, 2008

Lekehunden

 

Hunden min kan leke!
Noenganger er det en velsignelse å ha både hund og barn. Særskilt når man kan slå sammen hundetrening og barneaktivisering. Noenganger når vi kommer hjem er Aasne helt i hundre og bare løper frem og tilbake uten mål og mening og Nemo har vært hjemme hele dagen og trenger å få ut litt energi. Da pleier jeg å leke julaften og setter frem en bag full av hundeleker til fri disposisjon.
Fint for Aasne som liker å være stor og "trene" Nemo. Hvis man skal baklengskjede hundetrening vil jo belønningen være det første leddet man begynner med, og belønningskvalitet og finne ut hvordan hunden liker å leke er jo noe av det viktigste man kan legge ned tid på :)
Fint for Nemo som trenger all den klassiske betingingen av leke han kan få. Leke er kult! Når Nemo leker med Aasne leker han på en annen måte som jeg også kan lære litt av, han drar henne rundt i stua etter tauleken mens hun sklir bortover parketten.
Ikveld skal jeg ta på meg regnbukse, legge hele gulvet under vann og Rutsje bortover så vannspruten står!
Posted by Picasa

1 comment:

Bente Storlid said...

Jeg ser det for med, Aasne henge etter Nemo rundt i stua. Du må ta på deg regnbuksa di og komme opp hit en dag det regner, så kan vi dra opp på lekeplassen og skli. Du kan tro du får fart i sklia når den er blaut og du har regnbukse. hahaha!