Wednesday, January 16, 2008

Årets første gode nyhet

 

Vi har kommet med på trenerutdanningen del 2 hos Thomas og Fanny!
Jeg gleder meg skikkelig til å starte opp i februar fordi jeg tror det er viktig å hele tiden bli bedre og bedre på det man driver med og jeg er sikker på vi kommer til å få masse utfordringer og ny kunnskap i tillegg til at jeg da også har med meg en liten valpefrøken å oppdra:)
Læreren min sier alltid det; Når du tror du kan alt da kan du egentlig bare slutte, for da er det ingen som har bruk for deg mer!
Det tror jeg faktisk det er noe i, man må alltid ha lyst å fornye seg og se etter mulige løsninger andre plasser. Akkurat som i TAGteach, noenganger må man bare snu bildet 1/4 rundt og se på ting på en annen måte så kanskje du vil finne løsninger du ikke tenkte var mulig.
Posted by Picasa

6 comments:

Elin said...

Vad roligt att du ska på tränarutbildning för Fanny och Tomas! Planering är nog inte min starka sida, men jag gör så gott jag kan .. ;)

Pia & Jezz said...

Hej! Kul att hitta en till klickerfantast! :-) Spännande med en liten bror till Jezz, det är något att se fram emot!

Kerstin said...

Gratulerer Siv. Det kommer nok helt sikkert til å bli bra. Er helt enig med deg at det er viktig å videreutdanne seg. Få ny kunnskap å jobbe med. Blir kjempespennende å høre hvordan det blir.Lykke til

Pia & Jezz (igen) said...

...eller är det kanske en syster du ska ha??

Siv said...

En søster :)

Elin said...

Det kommer til å bli kjempebra! Stå på!