Thursday, February 21, 2008

På tide med oppdateringer

 

 

 

Nå begynner vi endelig komme inn i vanlige rutiner igjen her hjemme, det er en tid for å leke og en tid for å slappe av og nå begynner vi å bli ganske samstemte om når det skal være. Vi står opp i åtte tiden, spiser litt, herjer litt og så er det inn i buret og slappe av. Så drar vi ut på aktivit igjen på formiddagen, enten det er i et friminutt på skolen eller til byen hvis jeg har fri. Hjem og slappe av, hente Aasne i barnehagen, lage middag og herje, trene og så bytter vi på å trene og leke utover kvelden.
Hun ligger fint i buret sitt nå og er rolig selv om vi herjer på utsiden eller når vi nettopp har kommet hjem. Jeg har med vilje latt være å slippe henne ut med en gang vi kommer hjem for å ikke få en voldsom forventing mens hun ligger og venter. Buret skal være et sted hun slapper av uansett, ikke bare et sted der hun ligger når hun er alene hjemme. Jeg tror dette har vært med på å bidra til at hjemme alene treningen har gått så bra som den har gjort, for den har gått mye bedre enn jeg trodde.
Vi har begynt å trene inn rygge opp på ting, sitte og stå på balanseball, sitte bamse, stå på to, myye selvkontroll(hun eier ikke begrensninger hun bare kaster seg uti eller oppå ting. Her om dagen fant jeg henne stående på bordet med et veltet vannglass og spise av posen med fòr som lå der oppe. Hvis du prøver å ta henne vekk fra noe hun vil ha, kaster hun seg bare frempå med tusen ganger mer entusiasme)

I tillegg til all selvkontroll treningen har jeg lagt mye vekt på å bytte når hun har noe i munnen, noe som kommer godt med når hun har forsynt seg i skittentøy kurven eller av lekene til Aasne. Treningen går mye lettere nå når hun kommer tilbake med leken med en gang, vi har litt igjen til hun kommer tilbake etter drakamp, men det kommer seg.
Kampingen går også veldig bra, hun blir bare mer og mer gira og vi prøver å rekke over så mange ulike gjenstander som mulig.(metall, plast. tøy)
Å bytte mellom godis og kamping går også mye bedre, avogtil blir hun stående et sekund og kikke etter godbiten, men for det meste går hun rett på leken.
Idag var vi i skogen og balanserte på bølgeblikk, kravlet over hengebruer og plasket i gjørme. Hun er bare helt herlig :)

Lørdag drar vi inn til Oslo igjen for å gå fri ved foten kurs hos Thomas og Fanny og Nemo skal sove over hos Kristine og kjæresten. Den helgen skal jeg bare konsentrere meg om frøken Piraya og vår lp debut i slutten av året, jeg gleder meg!
Posted by Picasa

3 comments:

Simen said...

For en flott belønning! Jeg har akkurat klart å lære meg alle glosene..

heidi said...

utrolig fin å se dere er igang!!!!Spennende å fölge med i framtiden!Pappan hennes har kommet til oss nå,og han er sååå bra!!!

evy said...

Phu blir helt matt jeg, og min valp kommer på mandag. Siv- hjelp trengs, hehe....