Monday, February 11, 2008

Vi venter

 

Idag har vi vært på hundeklubben hele gjengen, heldigvis var Bente også med så når Aasne syns det ble for kjedelig kunne de leke sammen istedefor.
Kry syns det er kjempekult der og idag hoppet hun inn med største selvfølge, hun er kjempesosial og utrolig glad i mat så treningen er bare kjempegøy. Men jeg skulle ønske hun var enda mer kampete, jeg hadde nok trodd jeg skulle få enda mer på kjøpet med en border collie. Når vi satt oss ned og hun fikk kjede seg litt kampet hun fint, men ute blant all hestemøkka og de deilige luktene var det ikke fullt så interessant. Jaja, det er jo bare å trene på det. Jeg har allerede laget en plan og begynt å trene så vi skal nok få det bra til.
1. Kampe for å få noe (har begynt med godbit jeg holder i hånda)
2. Belønne at hun kommer tilbake med lekene når hun vinner(dette går stadig fremover, men jeg vil ha leken i hånda)
3. Kampe når hun er mest gira(allerede begynt på)
4. Være mer restriktiv med hva slags leker som ligger fremme(når hun og Nemo leker sammen er hun helt gal, så jeg ser ikke helt mørkt på det)
5. Kampe på alle plasser vi er på(allerede begynt på, i byen, rideskolen, hundeklubben og på besøk)

Ellers trener vi masse ro om dagene også, for hun har det jammen travelt denne damen. Jeg belønner når hun ligger stille på gulvet mens jeg lager mat, for at hun ligger stille på stolen vedsidenav meg eller i fanget. Når vi er på plasser der det er masse forstyrrelser har jeg bare belønnet at hun sitter stille vedsidenav meg, så får jeg trene inn ligg senere.

Nemo var i slaget idag, han kom inn i ridehallen, jeg gikk rett bort og kjørte alle øvelsene til LP1 med belønninger i mellom ,og han var skikkelig flink! Det var masse hunder og han syns det var skikkelig vanskelig, derfor er det enda deiligere når han velger å være hos meg og jeg kan belønne det. På slutten tok vi oss noen skikkelig lekeøkter etter innkallingene og han var helt vill, jeg kan ikke tro han er blitt så glad i å leke :)

Nå venter vi bare på helgen og kurset, men jeg savner selskap inn til oslo. Det er kjeeedelig å kjøre alene!
Posted by Picasa

1 comment:

Simen said...

Du har jo kommet kjempelangt med Nemo! :D Stå på ^^ Du er så flik å trene.. :)