Tuesday, March 4, 2008

Tag teach

Alle dere som var på tagteach seminaret i November husker hvordan det så ut da jeg prøvde å slå hjul(til der som ikke var der;sett armene i bakken foran deg og hopp et lite froskehopp til siden, jeg er nemlig skikkelig redd for å løfte bena for mye så jeg skal tippe bakover)
Vel, jeg har trent en del etter det. Et av tag punktene har vært å ta bena opp inntil veggen mens hendene skal være på to tapebiter på gulvet som gradvis flyttes nærmere veggen. Både for å styrke musklene så jeg kan holde meg selv oppreist på bare armene og for å få inn følelsen av at bena rett opp og hodet ned ikke er noe farlig.
Et annet tagpunkt har vært å ta bena opp når jeg er under vann(for at ikke det skal være noe farlig å falle)
Et tredje har vært å stå på hendene mens jeg sparker en grein som noen holder over bakken gradvis høyere.
Nå er jeg mye tryggere på å ta opp bena og vi har jobbet med å sette arm, arm, ben, ben på ulike targeter for å få til en rett linje når jeg skal prøve å slå hjul.
MEN, samtidig med at jeg har fått hjelp av min kjære søster som ble sertifisert primary under tagteach seminaret har jeg begynt å tagge henne også for å lære å slå hjul.
Hun har jobbet mye med dette på egenhånd uten min hjelp og kom på et tagpunkt: løft det venstre benet(hun trekker kneet opp mot magen) og len deg frem når du tar sats. Da fikk hun mye bedre fart og plutselig før hun visste ord av det slo hun skikkelig fine hjul.
Så har du noe du vil lære kan du bytte til tagteach og få bedre resultater og raskere fremgang!
Les mer om tagteach på www.tagteach.com eller her eller artikkelen jeg og Elin skrev for Canis nr 2/07
Her er bilderesultatet:


2 comments:

Elin said...

Wow! Det så jo knallbra ut!:o)

Miss Talseth said...

Stilig! Og jeg som trodde at å slå hjul og andre kroppskunstner bare var for de som "hadde det i seg". Søren, nå må jeg jo begynne å trene! ;)