Tuesday, April 29, 2008

Target diskrimineringsfilm

Legger ut en liten snutt av hvordan vi ligger an idag og for at dere skal se forskjellene på Kry og Nemo. Nemo tenker, aha...vent nå litt...hva med dette?
Kry tenker: Hva med dette? Eller dette? Eller dette? Her gjelder det å holde tunga rett i munnen og holde på kriteriene sine. Det siste klippet ble noe kort ettersom Kry bet meg så jeg bannet(banning kan man ikke legge ut i bloggen sin)og de andre forsøkene mine endte med at kameraet gikk tom for film eller at jeg stilte meg rett foran så ikke du ser hundene når vi trener.
Kanskje jeg får Elin til å filme meg imorgen før kurset så jeg kan vise frem hvordan vi ligger an på fri ved foten og metall apporten. Vi får se. Her er hvertfall videoen fra ikveld

4 comments:

Fanny said...

Wow! Ser bra ut, ska bli spännande att se hur det går när du lägger till fler föremål och börjar utmana mer.

Kari-Anne&Heidi said...

hehehe....lille Kry ser ut til å være en virkelig artig skrue å trene. Går fort i svingene der i gården gitt.

Nemo sin stil er nok mer lik min Heidi sin ;o)

Morro at du har begynt å legge ut filmer Siv!

Kristine said...

Je! Endelig kurs og trening i dag igjen - var jo faktisk blitt noen uker siden sist, men huff merker jammen jeg selv er ute av trening..! Så nå er det jammen på tide at det kommer valp i huset her igjen, så jeg kan komme skikkelig i modus sammen med dere:) Dere er utrolig inspirerende å jobbe med!

Nina said...

KJEMPEMESSSIG med film!!
Disse ønsker vi oss flere av. Target diskriminering er helt nytt for meg, hva er tanken bak dette som hjemmelekse?? Trening på egne praktiske ferdigheter? Trening på
det å kartlegge/konkretisere treningen:planlegging,gjennomføring,evaluering, ny tilnærming/nye kriterier???
Hadde vært supert med litt input her, er veldig nyskjerrig!