Wednesday, May 7, 2008

Target diskriminering

Vi har trent videre på ligg markering av mine nøkler. Nå skiller hun mellom ulike gjenstander inne, når jeg lokker med mat eller leker og på gress. Jeg har trent utenfor på jobb hvor jeg har gjemt nøklene i gresset og latt henne få lete litt etter de. Igår var vi på picnik med Kristine, Elin, hunder og barn og jeg måtte bare benytte sjansen til å få snille sigrid til å filme oss. Det gikk faktisk veldig bra, og jeg kunne legge på forstyrrelser ganske raskt. I tillegg ser det mye bedre ut når noen filmer oss istedefor at jeg setter opp kamera så man nesten ikke ser hva vi holder på med...
I parken jobbet hun kjempefint og konsentrert, selv om Vera løp løs og stadig var bortom oss for å se om hun også kunne få noe. Jeg syns hun fikk mer ro over søkingen og markeringen ute enn det hun har hatt inne, hun er jo helt vill når hun trener inne! Se og bedøm selv, er vi ikke flinke :)

7 comments:

HÅKON GROVEN said...

Det ser vedig bra ut! Blir artig å se når dere får det ut i sporet - går ut i fra at du tar det dit etterhvert? Du kan sikkert allerede leggge noen meter spor med dekkmarkering på nøklene som belønning :)

Elin said...

Det ser knallbra ut! Kult å se forskjellen mellom inne og ute. Hun virker mye mer fokusert og kontrollert når dere jobber ute.

ToneC said...

Morsomt å se! Hun er jo knallflink!

Anonymous said...

Utrolig bra filma!

Lone said...

Dere er så flinke! Det der så veldig bra ut. Til inspirasjon!

Nina said...

KJEMPE BRA! Men skulle du tatt dette ut i sporet ser jeg ikke helt poenget med diskrimineringen på nøkklene... jeg hadde nok da heller tenkt generalisering på gjenstandene! Tenker det må være en annen tanke bak?

Anneli said...

Gisp, trodde det var en levende skilpadde:-(