Saturday, July 12, 2008

Den ivrige treningsgruppa mi inviterte t

Den ivrige treningsgruppa mi inviterte til samling idag også og jubelen stod i taket. Jeg jublet fordi jeg fikk en unnskyldning for å trene og atle for halvannen time hjemme alene på sofaen. Litt urettferdig arbeidsfordeling ble det dog ettersom kry fikk være ute nesten hele tiden og Nemo bare fikk kjøre et par apportering med forstyrrelser. Jeg testet å kaste apporten på likt med lise for å se hva han gjorde og så klart løp han forbi og til mira istede. Ingen skade skjedd og jeg trente istede på å legge apporten ved siden av fleskepølsen og sende han ut før jeg sendte han rett mot mira igjen og denne gangen gikk det bare fint :-) kry fikk trene masse baklengs fri ved foten for å få opp fokus og en fin posisjon. I tillegg leide jeg inn et par av de andre for å pipe med ulike leker, hoppe rundt og være generelt ekle. Den oppgaven klarte de med glans og det suste baller og hoppene mennesker over alt hvor vi gikk. Ikke noe problem sa kry, men mira derimot var det verre å gå forbi. Det er så deilig å få trent på sånne ting og få lagt masse verdi på å holde fokus med meg. Etter en heisatur hvor både lykke, kry og silke fant ut det var på tide å leke litt istedefor å trene stjal jeg en neseprøve av lise. Jeg tok den med meg hjem også lise...unnskyld :-) så trente jeg på at hun skulle søke den opp i det høye gresset. Det gikk superbra og jeg tenker jeg snart skal legge til flere pinner. Tusen takk for en kjempefin treningsøkt alle sammen, dere er så gøye å gå sammen med!

Denne meldinger har blitt levert til din e-mail konto fra Network Norways MMS tjeneste. Meldingen var opprinnelig sent fra + 4746686931.

For å se hvordan meldingen opprinnelig så ut, klikk på knappen under.

2 comments:

Lise said...

Bare hyggelig å kunne forstyrre deg i dag, he he. Du den neseprøven kan du bare få, jeg har jo en hel søppelsekk som du så. Du kan gjerne få flere også :-).
Klem

Linda said...

Takk for koselige dager med trening;)
Og takk for gode tips:):)
Sees snart for trening eller tur;)=)
klem fra linda og jrt jentene;)