Sunday, July 13, 2008

Etter en særdeles fuktig men akk så morsom grillfest hos noen venner av oss hvor jeg både fikk tørket støv av sangstemmen og danset på bordene til langt ut i de sene nattetimer ble det jammen trening på oss idag også.
Lise tok styringen og fikk samlet sammen den harde kjerne på klubbhytta.
Idag var treningen noe mer strukturert med mye innlagt ro trening av en eller annen grunn. Kry fikk trene på fri ved foten over leker, utstrødde godbiter, forbi sin kjære lekekamerat Lykke og masse deilige lukteflekker. Jeg MÅ hele tiden minne meg selv på at det ikke nytter å være perfeksjonist, hvis ikke kommer man seg aldri videre på fri ved foten, heller gå litt lengre strekker og så får jeg heller gå tilbake i treningen om det ikke går bra.
Klokken er ett om natten og jeg har nettopp ankommet oslo, ikke så mye å si igrunn bortsett fra at jeg heller ville vært hjemme hos Atle. Det blir nok bra bare jeg får en god natts søvn og litt mat

1 comment:

Lise said...

Utrolig kjedelig at du måtte reise, du er virkelig en god inspirasjonskilde for oss. Men nå kommer du vel tilbake med enda mere nytt du kan vise oss :-). Kos deg på kurs.