Friday, July 18, 2008

Fredag

Fredag og jeg slapper av og gjør ingen verdens ting i vente på siste kursdag imorgen.
Det er jammen ikke bare hundene som blir slitne etter fire intensive dager på kurs, jeg har vært helt slutt når jeg omsider har karret meg inn døren hos bestemor og bestefar som er så snille og lar meg bo her denne uken. Eget rom, tv på rommet, ferdig middag når jeg kommer hjem om kveldene, dessert og nybakte rundstykker til frokost, dette er livet.
Nemo ble sjekket av Laxmi igår og hun fant ut han hadde vondt bakerst i ryggen, nå blir det varmepute to ganger om dagen, massasje og kun rolige turer i bånd. Hvis det ikke går over iløpet av en uke er det ikke muskulært og jeg må ta røntgen og få sjekket det videre. Håper det går over, jeg har nemlig fartet land og strand rundt i Fredrikstad på jakt etter en varmeflaske før jeg fant en på apoteket.
Kry har fått tenke masse bakover idag, vi har trent på å kampe bakover, rygge, sitte med vekt bakover, legge seg bakover og frivillig stå foran meg ved hjelp av rygging og å spise opp tøyburet sitt. Det måtte jo bare komme, og det var jo utrolig optimistisk tenkt av meg å la henne være alene hjemme med kun en tynn spiselig nettingvegg som skilte henne fra resten av omverdenen. Utrolig nok hadde hun bare spist et stort hull men ikke gått ut. Tydeligvis er hun glad i buret sitt, hun vil bare velge selv når hun skal gå ut og inn.

1 comment:

Simen said...

Vel, jeg sa jeg skulle kommentere for hver gang jeg var innpå her og sjekket.

Har du lært noe nytt på trener utd?