Thursday, July 17, 2008

I dag har vi trent mest agility. Vi ble delt inn i to grupper og skulle planlegge hele dagen sammen med seks på hver gruppe. Min gruppe ble enige om denne planen:
1045-1100: Trene på innmarsj til fellesdekk og oppstilling
1100-1130: Fri ved foten, jeg fokuserte på baklengs fot og på å holde fokus og ha en fin posisjon når vi gikk fremover igjen. Mens vi holdt på begynte noen å skyte et stykke unna så jeg måtte jobbe litt for å holde leken i gang og for å ikke miste intensitet. Det gikk bedre enn i går og jeg er veldig glad vi fikk jobbet oss gjennom det, det er så utrolig selvforsterkende for hunden å kunne springe inn i buret når den er redd, så jeg er glad jeg fikk henne til å synes det var kult å være ute med meg i stedet.
Det er alltid veldig lærerikt og gøy å kikke på de andre som trener også. Uansett hvor langt eller kort de har kommet kan man alltid lære noe, og det viktigste jeg ble minnet på i dag var å ta ofte lekepauser og ha korte økter. Fanny hadde rett, vi var mye flinkere på det når vi ble tvunget til å bruke stoppeklokke og ta tiden på hverandre som sist gang.
1130-1230: agility, konkurransetrening eller rapport. Jeg valgte agility og trente hoppteknikk og one jump øvelser sammen med Ylva. Vi trente på hindersug, finne linjen og å kunne ta hinderet uansett hvor jeg stod i forhold til det. Bortsett fra et par ganger hvor hun kom rett til meg om jeg stod på linjen ut fra henne så gikk det veldig bra, men det viktigste synes jeg var at jeg fikk en større forståelse for det. Vi kan jo alltids trene det inn hjemme bare jeg vet hva jeg skal gjøre.
Fanny kikket på nededyttene våre og synes de var fine og kraftige, nå skal jeg trene mer på at hun ikke skal bry seg om godbiten og sette kommando på, det er virkelig lærerikt å få tips og råd av en som har trent det inne bra selv.

I morgen skal jeg trene videre på one jump, bakbytter, running contacts og vektforskyvning i sitten på startlinjen og på lørdag er det kurs med Justine 
Her er litt bilder fra en av hoppteknikk øvelsene

 

 

 
Posted by Picasa

2 comments:

Lise said...

Hva i hutteheiti betyr nededyttene??? :-)

ylfa said...

Åh vilken fin bild på Bodil!! Jag lånar den till min blogg (blog.central.is/ylfais) om det går bra?

Hälsningar,
Ylfa