Thursday, August 21, 2008

Pi`s ruta

Vi har testet Pi sin rutametode og jeg må si jeg synes den funker veldig bra. Kanskje spesielt for meg ettersom jeg nå har et helt konkret målbilde av hvordan det skal se ut.
Legger ut en film av treningen idag, man kan ikke høre det men jeg sier fri hvr gang før hun får forlate ruta. I starten av økten er hun ikke helt med, men bare hun får opp fokus klarer hun oppgaven med glans. Det er ikke så bra bilder, men etter hvert i filmen fjerner jeg flere og flere sider og dekker de resterende med gress.
Når jeg skal få opp avstanden begynner jeg å surre og kaster først for kort, så når jeg skal dra til og kaste alt jeg har kaster jeg i grøfta. så finner jeg ut jeg skal ta noe som er lettere å kaste og finner en gammel fotball. Første kastet brøler jeg mer enn jeg kaster, men etter hvert får jeg dreisen på det. Og jeg som alltid maser på mine kursdeltakere at de må sjekke at de har nødvendige mekaniske ferdigheter inne før de trener en ting.
Når vi har kommet litt lengre skal jeg legge ut enda en film, men foreløpig er dette status que

6 comments:

Kari-Anne&Heidi said...

Stilig! Blir spennende med fortsettelsen :o)

Dette minner meg litt om burleker-metoden. Stemmer det?

Simen said...

Hehe, jeg vil ha border! Oliver hadde ikke taklet en så lang økt og bevart konsentrasjonen og intensiteten hele tiden slik som Kry. (Men det betyr ikke at vi ikke kommer der :D)

Sier du "Angrip!" på slutten? :P hehe

Jenny o company said...

Det ser ju härligt ut! Vilken tur att du hittade dina rör! :) en tanke bara, glöm inte att flytta rutan så att hon inte går på platsen i sig...

Siv said...

Kari-anne: jepp, oppskriften finner du her:
http://www.klickerklok.se/blog/pis-ruta/
Simen: angrip ja, det er så irriterende når atle forstyrrer :)
Jenny: det er planen imorgen, jeg har flyttet rundt på ruta når vi har trent tidligere, men jeg tror jeg skal bli flinkere til å flytte den i samme økt også OG sende fra flere sider på avstand.
Takk for tilbakemeldinger!

Nina said...

Fin blogg!

Therese said...

Så fint det ser ut! Moro med film! :)