Monday, June 4, 2007

Trening med schæferhundeklubben

tja, hva kan man si
det vi hadde tenkt å trene på ble ikke fulgt( freestyle: foran, følge etter når jeg rygger, rygge når jeg går frem og gå sidelengs i takt med meg)
Måtte en del kontakt trening til, og han var skikkelig vanskelig å få igang.
Når jeg først fikk hanka han inn jobbet han veldig fint, det er bra å se at de tingene vi har jobbet med er lette å få frem selv i så vanskelige situasjoner som på hundeklubben.
Vi har ikke vært flinke nok til å trene med andre HUNDER som ser ut til å være det store problemet nå. Så jeg får bare benytte enhver sjanse til å oppsøke andre hunder.
MEN jeg så virkelig at vi har kommet lengre enn det vi har vært, og det er jo bra. Rotete treningsøkt lagt opp av meg, det ble endel beslutninger tatt underveis og på sparket og jeg var ikke flink til å lage små pauser. Når jeg imidlertidig fikk det til gikk treningen VEldig bra, vendinger, stå under baklengs marsj, utg stilling :) dekk ned og sitt opp ved siden av og fri ved foten. Jeg fikk lov av snille Sigrid å bruke Vera som belønning, og det var forsterkningskvalitet!
Imorra skulle vi egentlig vist frem noe på barnekultur uka, men jeg tenker jeg bare drar ned dit og trener istede. Så får jeg se hvordan det blir lagt opp. Kan jo alltids trene på noe baklengs slalom eller hopp selv om det er på langt nær fra et ferdig nummer.
Fremover skal jeg satse på mengdetrening, jeg tror det kommer til å gi resultater.
Good night and good luck

1 comment:

kari anne said...

snart dukker det opp en ypperlig anledning til å trene med andre hunder! :-)

Er det mange som kommer? Og hvor i Arendal skal det være?

Gleder meg veldig, og gruer meg bittelitt (prestasjonkjempeangst)...