Monday, September 3, 2007

Ny sveis og hundemassasje
Ny sveis, syns det ble en kraftig forbedring når jeg fikk vekk alt ragget.
Ellers går ting sakte men sikkert fremover. Vi trener på så mange vanskelige steder vi bare klarer, og kanskje spesielt dette med å gå pent i bånd, uansett hva som måtte befinne seg rundt. På søndag kunne han gå ganske lenge fint når vi var ute på hundens dag på Hove. De holdt på med hundekappløp rett vedsidenav oss, så at ikke han hang i båndet hele tiden var igrunn utrolig imponerende. Kun et par ganger måtte jeg stoppe så han kom vedsidenav meg igjen, og jeg hadde ganske høy frekvens på frolicbitene, men likevel var det en liten seier i seg selv på vei mot den dagen da Nemo kan være med overalt og gå vedsidenav meg uansett.
Idag har vi også vært med på noe annet spennende, hundemassasje. 2o minutt unna oss bor en dame som holder på å utdanne seg til hundemassør, og trengte hunder til å øve seg på. Jeg var igrunn ganske spent før vi dro opp der, for vi har jo lenge mistenkt om det kan være noe galt med ham etter den siste helgen på trener kurset hvor han plutselig falt helt ut. Aasne var med ned, og jeg kunne vel raskt konkludere med at det ikke var noe smart trekk, hundemassøren var kjempeflink og roet nemo ned etter alle kunstens regler, men det hjalp liksom ikke når Aasne hoppet opp og ned av sofaen og gikk ut og inn døra...Etter en stund kapitulerte jeg og gikk ut med Aasne og da gikk det betydelig bedre, men vi skal likevel ha en time til neste uke(uten barn) for å se bedre. Jeg sitter uansett igjen med en skikkelig positivt inntrykk og anbefaler alle som bor i nærheten(eller har lyst å komme på besøk) å dra opp og prøve!

1 comment:

kari anne said...

Den forrige rotteileren (veldig sterk HD på begge hofter) fikk prøve massasje, og ble utrolig fin og smidig i lang tid etterpå! Så jeg kan også anbefale hundemassasje! :-)

Du er så flink til å trene på ting, du!