Thursday, October 25, 2007

Pay it forward!

Ærlig og rederlig tatt fra Lone sin side:

Husker du filmen Pay it forward med gutten som tror på det gode i mennesker og sender en god gjerning videre til en person i den tro at alle gode gjerninger vil gjøre verden til et bedre sted? Jeg var innom en blog som har funnet en måte vi bloggere kan gjøre det samme på.

Slik fungerer det:

“Jeg vil sende en håndlaget gave til de tre første som legger igjen en kommentar i bloggen min, og som spør om å få delta i en Pay it forward(PIF)-utveksling. Jeg vet ikke hva gaven vil bli ennå, og det er ikke sikkert du vil motta den verken i morgen eller i neste uke. Men jeg lover deg at du skal motta den i løpet av de neste 365 dagene. Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løfte i din egen blogg.”

Har du lyst å være med å gjøre verden til et litt bedre sted, så er det bare å skrive en kommentar på denne posten om det. Kontaktinformasjon utveksler på vi privaten.

Om den ikke blir så veldig mye bedre, verden altså, så vil det være morsomt å ta seg tid til å lage noe til et kjent eller ukjent menneske og å få lov til å gi dette mennesket en gave som de kan bli glade for. Det gjør i allefall min dag bedre å kunne bidra med noe slikt.

2 comments:

Kari Anne said...

Den blir jeg med på... og håper at jeg FÅR tre kommentarer! :-)

Men jeg kommer til å måtte endre litt på teksten sånn at det blir i SKIKKELIG pay it forward ånd ;-)

Lone said...

Vil gjerne ha noe, jeg! Men spørs om jeg orker å lage tre ting til :p