Tuesday, January 29, 2008

29 januar

 

 

Idag har Kry fått være med på sin første skogstur, vel tilbrakte hun mesteparten av tiden inni jakken min, men hun fikk løpe litt løs også. Hun fikk treffe Sibarian huskyen Fenris som nok var litt stor og skummel med en gang, men etter en liten stund var det bare kult :) Hun avreagerer så fort! Hun har også trent på å ligge alene i bilen mens jeg er diverse ærend, og det lengste hun har vært der til nå er 1 1/2 time uten så mye som et pip. Hun bare sover hele tiden, våkner og går og legger seg i setet mitt istedet! Nå skal jeg bare passe på å ha det sånn så hennes følelse av å ligge i bilen alene bare er koselig :)
Hun blir bare mer og mer aktiv og mer og mer bc, idag har tilogmed hun og Nemo lekt litt selv om Nemo egentlig syns hun er litt liten og ekkel og prøver å unngå henne. Det blir nok bra bare hun blir litt større og de kan leke enda mer sammen.
Vi har vært på tomta og kikket hvor garasjen skal stå (og planlagt et mulig fremtidig kurssted) og herjet i hagen til mamma og hun er like glad uansett hvor vi er. Imorgen skal hun være med på gruppearbeid på skolen og så på valpekurset vårt, snart er det vel på tide med en bytur også, men først skal jeg kjøpe et litt mindre bånd, det hun har nå har så store og tunge kroker at det henger mest i veien.
Hun har også fått trent enda litt mer idag, litt følge etter, innkalling, begynnelsen på crate games og bytting av leker. Øktene er veldig veldig korte og vi leker mest, men jeg haster ikke og koooser meg med å ha en bitteliten bamsevalp :D
Posted by Picasa

4 comments:

Elin said...

Så koselig! Det kommer til å bli en helt fantastisk hund! Eller dvs det er hun jo allerede:o)

Hege og Gustav said...

Hei og takk for sist, og takk for koselig hilsen i bloggen min. Lykke til med lille Kry. Du får noe og henge figrene i en stund nå :-)Hun virket super fin, så håper du blir fornøyd med henne.

Grethe said...

wiii.. Gratulerer med lille valpis =D Hun er så søt!!
Regner med du tar henne med på kurset om noen uker?

ToneC said...

Gratulerer med nydelig nurk! Blir spennende å følge dere videre :)