Monday, January 28, 2008

De første dagene

 

 Dagene her hjemme er en fryd :)
Begge nettene siden vi kom hjem har hun sovet i min seng, hun sover hele natta og har ikke hatt noen uhell inne til nå! Det er så utrolig gøy med en hund som elsker mat og elsker godbiter at jeg angrer nesten på at jeg ikke gjorde dette før. Da hun fikk lukte jeg satt med yoghurt i fanget prøvde hun flere ganger å klatre opp bena og klarte det nesten(!) hun leker med alt og det er bare opp til meg å være kreativ nok med å finne ulike lekegjenstander som metall, hard plast og andre rare ting. Det er en skikkelig utfordring å tenke sånn for jeg var mye mer vant til Nemo sin trening enn jeg trodde. Han er jo redd for lyder, jeg må være my mer involvert i leken og så er han glad i mat, men ikke så glad. Alt blir liksom en light versjon i forhold til Kry :)
I går var hun med i barnehagen og hun eeelsket alle barna som var der, skolegården var heller ikke noe problem og ikke fellestreningen med hundeklubben heller. Det måtte litt tvangskosing til på slutten for å lære henne at på hundeklubben kan man slappe av og være rolig også. Det er hvertfall en ting jeg kommer til å prioritere mye fremover, når vi jobber er det bånn gass og når vi ikke jobber skal vi slappe av. Jeg tror det kommer til å gå veldig bra bare jeg husker på det hele veien, for mye av dette har hun i seg allerede. Når alle valpene ble overtrøtte og så gira at de nesten ikke klarte å roe seg selv ned, lå Kry inntil veggen og sov og våknet ikke en gang da de andre bet i henne og prøvde å leke. Akkurat det tror jeg er en bra egenskap hos en border collie :)
Posted by Picasa

2 comments:

kari anne said...

Jeg unner deg dette her, altså! :-) Hun høres helt herlig ut!

Jeg har fått ordnet meg plass som medhjelper på valpekurs her oppe, så nå er den delen ordnet til jeg skal søke opptak på instruktørdelen! Juhu!! :-)

Frk.Badegakk said...

Herlighet for en vakker liten tass!!!!! Jeg er såååå misunnelig!!!!!=D