Wednesday, January 23, 2008

kurskveld

Litt hvile gjør susen for treningsiveren idag minnet han mer om en hingst enn en hund når jeg kom hjem, han blir så glad at han smeller i utgangs stilling og steiler opp på to og blir stående litt i lufta før han spretter ned på bakken og prøver noe annet. Jeg har ikke gjort noe annet enn å komme inn døra med en broccolitoast i hånda...

Ikveld hadde vi kursoppstart med valp og hverdagslydighetskurset vårt, for en gjeng! Alle var trivelige engasjerte og skikkelig flinke til å svare på spørsmål og komme med innspill. Det er så utrolig givende å ha teori for slike elever, og så må jeg bare si takk og lov at Elin var med. Dette var jo første gangen jeg hadde teori for et kurs og det er så utrolig fort å bli for tørr og kjedelig når man skal snakke om man blir litt usikker. Men med Elin ved min side som har gjort dette hundre ganger før gikk alt så mye bedre, hun får virkelig frem det beste i meg. Hadde vi ikke vært opptatt på hver vår side hadde jeg fridd til henne jeg også!

Dette blir en utrolig positiv blogg, men alt har vært så bra idag. Nemo lå pent under bordet mens vi pratet og viste fint frem sine treningsferdigheter og Comma som er helt vill og gal(de som har sett henne vet at det er sant) lå som en liten kosebamse ved Elins side og viste hvilken fabelaktiv trener hun har til eier. Jeg er virkelig stolt av hva du får til Elin!

Det eneste som ikke er fullt så bra nå er emneinnleveringen imorgen jeg ikke har forberedt meg til...alltid er det noe.

4 comments:

kari anne said...

Skulle hilse fra Ayla og si at hun har kjempelyst til å komme og leke med Nemo igjen :-) For Joey er så kjedelig om dagen...

I morgen, Siv... I morgen... :-)
Heldiggrisen!!

Du MÅ poste bilder av henne kjapt, sant???

Elin said...

Du er så herlig! Jeg måtte svart ja hvis du hadde fridd tror jeg... Sorry til Kai og Atle, men, men... Hihi:o)
Og forresten takk det samme! Du er kjempeflink! Å holde kurs sammen med deg er helt konge! Gleder meg til fortsettelsen!:o)

evy said...

grattis med vel overstått kursdag. Og jeg krever bildespam av Kry,etter helga. Lykke til med tur til sverige

Therese said...

Nå er det snart!! Venter kjempespent på oppdateringer! :)