Monday, February 4, 2008

Ingen bilder idag, kamera er på husoppdrag...
Men vi har vært på bytur for første gang! Jeg skull eegentlig ta med Nemo for det går mye raskere å gå med han og vi trenger mye mer generalisering på hverdagsfoten vår. Men heldigvis for Kry så pep han når jeg stoppet, så da fikk han sitte igjen i bilen.
Vi hadde en fin første gang i byen, hun fikk være med på posten, se på lastebiler, hilse på et par mennesker og oppdaget endene(!) Jeg stoppet midt i byen og tok en leke og kose økt og hun leker like fint overalt :) Det er utrolig deilig å ha to forskjellige hunder, man får liksom det beste av begge deler. Kry er vill og gal og med på alt. Nemo er veloppdragen og flink og jeg kan bruke mye mer avanserte øvelser. Det beste av alt er likevel at når Nemo faller helt ut og blir en zombie kan jeg bare ta ut Kry og leke litt mens han står og venter og vips så er han skikkelig på neste økt.
Det ble ingen fellestrening ikveld heller, Nemo fikk en tur til Kjenna med meg og Line og fikk trene på å gå fot i skogen også (DET er utrolig lett å la være å trene på når man skal gå tur, sele er liksom så enkelt alternativ...latskap) Jeg syns han holder seg mye mer i nærheten om jeg bytter på å la han løpe løs og gå fot gjennom hele turen, og han kom på innkalling hver gang, nesten fremme til en mann han ville hilse på og på vei mot en annen hund. Jeg fikk tilogmed flere kommentarer idag på hvor vellopdragen og flink han var :D Det er bare å smile og sitere Eva: Det hjelper jo faktisk å trene :)

Kvelden har jeg tilbrakt på Tromøya siden Atle reiser imorgen tidlig og ikke rekker å være med på bursdagsmiddag(jeg har bursdag imorgen!) Så vi har tatt det igjen ikveld og bare koost oss med god mat og godteri. Jeg har bursdag imorgen!

6 comments:

Grethe said...

Nå er det jo faktisk den 5 såeh.. Gratulerer med dagen!! =D

kari anne said...

Gratulerer med dagen, Siv!! :-)

Ayla hilser også ;-)

Simen said...

Wii! Gratulerer med dagen! ^^ Håper du får en fin dag i dag. Koslig å lese om treningen som går fremover ;) Jeg får inspirasjon! :D

Og du har helt rett; sele er såå mye lettere å bruke. Tror jeg må brenne den eller noe hvis jeg skal få komme i gang med "gå fint i bånd" treningen min :P

Elin said...

Gratulerer med dagen!!!

Marianne said...

Grattis med dagen! Det høres ut som om du har fått verdens beste bursdagspresang i lille Kry :)

evy said...

grattis med dagen. håper den har vært fin. hilsen evy